Marco Cuccu

Marco Cuccu studeerde af aan de Hogeschool Zuyd te Sittard (International Business and Languages). Na twee jaar in het bedrijfsleven bleef de behoefte bestaan om meer kennis op te doen. Hij heeft toen zijn baan opgezegd om te gaan studeren in Amsterdam aan de Vrije Universiteit (Bedrijfskundige Economie). Op dit moment is hij werkzaam als System & Applications Administrator bij een ICT bedrijf.

Naast strips, wielrennen, mountainbiken en snowboarden is muziek toch zijn grootste passie; concerten bezoeken, muziek luisteren, gitaarspelen en stoeien met soft synths, nemen een groot deel van zijn privétijd in beslag. Op 14-jarige leeftijd al begonnen om met behulp van een computer (Commodore Amiga) muziek te maken (Gerard heeft nog enkele demo’s in bezit). Door een andere carričrekeuze is dit helaas jaren blijven liggen, maar sinds 2008 weer volledig opgepakt.

In datzelfde jaar is hij door Gerard gevraagd of hij interesse had om mee te denken / werken aan de filmmuziek voor het project Harteloos van VET-TV. Aangezien de leden van VET-TV oude bekenden zijn (buurjongens) en hun ambities heel serieus, was dit uiteraard niet lang nadenken en heeft hij meteen deze mooie kans gegrepen. Dit was voor Marco meteen de kans om zijn hobby iets uit te breiden en zijn passie te kunnen delen met een (grote) groep.